Ukhti dan Akhi :)

Monday, 3 June 2013

Layan Diri

Assalamualaikum.....

     Alhamdulillah *bersyukur*. Pada hari ni saya masih lagi bernafas. Memandangkan cuti sekolah masih lama *5 days left* haaaa. Mesti ahhh tak tahu nak buat apa kan dengan tuisyen yang ditangguhkan lagi ler bosan *makan kuaci*. Bila start berazam "Nak study chemis lah harini" *dalam hati paling dalam* mesti ada je yang tak jadi. Mana taknya twitter memanggil untuk terus dibelai dengan selembut-lembutnya. So wahai bebuku sekalian. Kita akan berjumpa semula bila naik sekolah balik ye *pejam mata*. Yang penting niat wa dah ada nak bukak buku cuma tak berkesempaian je lagi. Kuangkuangkuang~~~~~


     Tersangatlah poyo statement a.k.a ayat aku dekat atas *minta kaki* :3
Semenjak akhir tahun lepas. Diri tak boleh langsung berengang dengan Running Man. Mana taknya diorang semua memang super duper awesome ahhh. Lawak diorang semuanya semulajadu. Tak ahhh macam pelakon Malaysia ni semua. Semuanya lakonan semata-mata *angkat kening*. Since ada stalk someone yang gegila minat Running Man. Diri pon terasa tercabar untuk menonton *cehhhh* cerita tersebut. Running Man ofcourse lah asal daripada Korea *Bangga* and NOW wa dah gila dengan Running Man. Cari pakwe yang sama minat cun jugak *piat telinga* Hahaha. Disebabkan line internet yang macam siput mati anak. Jadi terpaksalah layan Running Man dengan Astro HD channel 393 *promote*. Setakat ni dah banyak episod yang sudah ditengok *muka bangga*. Kepada sesiapa yang ada dari episod 1 sila lah bagitahu ye. Sharing is caring maaaaaaa *tampar muka*Yang paling awesome dalam geng Running Man ni semestinya Kang Gary dengan si lelaki bodoh a.k.a girafah Lee Kwang Soo. Kwang Soo popular dekat vietnam. Semua jerit nama LEE KWANG SOO!!!!! So yang lain tu mesti ahhh jeleskan *angkat kening* Hahaha.
     

Yang paling sweet semestinya MONDAY COUPLE. Kang Gary dengan Song Ji Hyo. Ji Hyo dikenali dengan lebih bermacam-macam nama antaranya Ace Ji Hyo dan Mong Ji. Comelkan dia. Natural beauty bak kata orang putih *tunduk muka*.


*Jae Suk*


*Haha*


*Ji Hyo*


*Lee Kwang Soo*


*Kim Jong Kook*


*Suk Jin*


*Kang Gary*NOTASAYA : * Jadilah diri sendiri  dengan sebaik-baiknya*

No comments:

Post a Comment